dinsdag 20 september 2016

Promotie tips

Kokos Cola

Manier om het drankje te promoten:

- Blikjes uitdelen op het strand.
- Gratis uitdelen in discoteken als mixdrank.
- Facebook (gesponsorde berichten)
- Instagram (gesponsorde berichten)
- Posters ophangen (in bushokjes, op gebouwen enzovoorts.)
- Sluikreclame bij programma's wat veel bekeken wordt 
- Reclame spotje 
- Een win actie bij aankoopvan het blikje 
- Stadsbussen bekleden met reclame over het blikje
- Bloggers er over laten posten
- Vloggers over laten vertellen 
- Bilboards 
- Op evenementen blikjes uitdelen 
- Bij festivals de bandjes die ze krijgen iets kleins opzetten
- Een artiest in de reclame laten poseren
- Radio reclames 

Om social media in te zetten om het drankje te promoten kan heel veel voordelen hebben. Mensen kijken continu op hun mobile telefoon. Door daar gesponsorde berichten te plaatsen kunnen mensen er niet overheen kijken. het is een goede manier om reclame te maken. 
Bij Facebook en Instagram zou het de meeste werking hebben omdat de meeste mensen wel een account daarvan hebben. De doelgroep bij het nieuwe artikel is vooral gericht op jongeren. Nu de tijd gebruiken bijna alle jongeren social media. Zo is de reclame direct voor de jongeren zichtbaar. 

Stellingen over reclame

Reclame kokos-cola

Stellingen:

- Over 10 jaar worden er geen reclamefolders meer verspreid. 
We waren het allemaal mee eens dat over 10 jaar het goed kan zijn dat er geen reclamefolders meer worden verspreid. Nu de tijd kijken mensen er echter niet meer naar reclamefolders om. overigens werkt reclame veel beter als we het kunnen zien op onze mobile telefoon. Veel bedrijven in de toekomst zullen reclames naar mensen verspreiden die ze op hun telefoon tegen komen. 

- over een jaar heeft iedereen een ad-blocker op zijn computers en smartphones.
Aangezien bedrijven in de toekomst de reclames via de smartphone of computer sneller zullen verspreiden. Kunnen mensen dat snel irritant gaan vinden. Als gevolg ad-blocker te activeren. Wij denken dat dit over een jaar wel steeds vaker gaat worden gebruikt. 

- Als mensen geen advertenties meer willen ontvangen op het internet, moeten zij maar betalen voor het bekijken van de site.
Onze reactie hierop was; 'O, nou hoop het niet.' Het zou mensen juist naar toe gaan leiden om maar niet de site te gaan bezoeken omdat het geld kost. Als gevolg dat niemand de sites wilt bezoeken zullen bedrijven minder klanten trekken. En dat zou niet positief zijn voor het bedrijf.

dinsdag 13 september 2016

Kolb test 'Doener'


Kolb


Doener
Het woord doener zegt het al. Het gaat om het ‘doen’. Een doener werkt doelgericht, is een sociaal persoon en wil tastbare resultaten halen.
De doener is graag betrokken bij het hele proces en werkt graag volgens een goede planning. Kennis en informatie van anderen zijn belangrijker dan eigen analytische capaciteiten. Een doener past zich verder snel aan de omgeving en de daarbinnen aanwezige specifieke en concrete situaties.
Optimale leeromgeving:
  • ●  Humor, plezier en ontspanning op de leer- of werkplek
  • ●  Terugkoppeling op eigen acties
  • ●  Contact met anderen en de sfeer zijn erg belangrijk
  • ●  Vrij zijn om snel te reageren
  • ●  Verschillende werkvormen tot zijn beschikking hebben