donderdag 22 december 2016

bioscoop plein rotterdam

SCAN ME!

ons idee om meer mensen te trekken naar bioscoopplein in rotterdam is: 
Om door de hele stad grote borden en posters te hangen.
Ze hangen op de gekste plekken en vallen erg op waar je ook bent. 

Zoals op de Rotterdamse waterbus. 







En in de Rotterdamse markt hal groot op het raam waar iedereen het kan zien. 






je kan de borden scannen met je telefoon en zo door gelinkt worden naar de site van de bioscoopplein.





door je telefoon met je camera voor de scan te houden ga je automatisch door naar de site:


                   


 

Er opent de site van bioscoopplein.nl waar een trailer staat van de film die er op een bepaalde dag en tijd wordt gedraaid. om zo de mensen te informeren over bioscoopplein. 



BILBOARD


Voor extra bekendmaking wordt er een filmpje gedraaid van de bioscoopplein van het afgelopen jaar. Hoe gezellig en leuk het toen was en dat je het niet mag missen!

optimale verleiding van reclames

De optimale verleiding 

Voor het maken van reclames en een goede verkooptechniek is het product te koppelen an de zintuigen. Mensen ervaren de geur of het herkende geluid sterker en de verleiding tot aankoop wordt groter. 

DE ZINTUIGEN:

- Proeven 
- Ruiken
- Voelen
- Zien 
- Horen

PROEVEN 

De verleiding van het proeven van drankjes of lekkers wordt vaak gekoppeld aan gezelligheid het plezier hebben dat te eten of te drinken. 

Dat je aan het feesten bent met een heerlijk drankje in je hand waarvan je zo veel plezier van kan hebben.  

voorbeeld: bij de magnum wordt afgebeeld dat de ijsjes zijn gekoppeld aan hoe je lippen proeven met een naam erbij. (loving kiss - tiramisu)

 



RUIKEN

Het ruiken van een geur moet de verleiding geven om ook echt de geur te willen ruiken. 

Hoe mannen of vrouwen je aanbidden, doordat jij de geur op hebt en het de geur maakt dat het hem tot doet. 
In veel reclames waar de geur het onderwerp is worden de ideaalbeelden in de reclames verwerkt. mooie mensen of bekende mensen die in de reclame spelen. Want als die zo ruiken... dan zou dat vast heel erg lekker 


VOELEN

Vaak in reclames van het voelen zie je de reactie van mensen als ze de stof of product voelen. Bij wasmiddelen is het wat het met je kleren doet. hoe voelt het dan? De genietende blikken die mensen geven bij het aan raken van de stof 

 




ZIEN

Om de verleiding te creĆ«ren bij de vorm van zien gebruiken reclame makers vaak de ideaalbeelden van de mens. Om zo tot aankoop aan te sporen. 


Bij de reclames voor haarproducten of ontrimpel cream zie je altijd dat een mooi persoon met mooi haar, strak lichaam, mooi gezicht in de reclame zit. Om het aangeven van -> met dit product zie je er 'mooi' uit.


HOREN

Bij veel reclames zit een geluid in verwerkt door alleen maar dat bepaald geluid te horen je al aan dat product moet denken. 
  
Bijvoorbeeld bij de reclames waar het geluid van een blikje cola wordt geopend of het ploppen van het Grolsch beugel flesje.
 
Als je een geode reclame wilt moet je een geluid koppelen aan je product dan worden mensen er al heel snel aan herinnerd.