dinsdag 4 oktober 2016

toekomst voorspellingen

Toekomst voorspellingen

Woningen:

voorspellingen
1. Kunnen leven op een andere planeet.De kans dat we in de toekomst kunnen leven op een planeet is groot. maar heel erg moeilijk om dit te kunnen ontwikkelen. De mensen zijn al bezig om te kunnen leven op de maan. Het zal zich verder ontwikkelen in de toekomst en veel onderzoek naar worden gedaan, maar het kost heel veel geld om dit waar te kunnen maken. 

2. Ronden huizen. De kans dat er ronde huizen komen is vrij groot want, nu de tijd is de mens al bezig met gebouwen in ronde vormen. In de toekomst zou het voor huizen ook niet zo gek zijn. Ondernemers kunnen veel verder gaan met dit soort bouw. 

gadgets:

voorspellingen
1. Computer lenzen. Die met technologie worden gebruikt. Dat je foto's kan maken met je oog en dingen anders kan zien door de lens heen. De kans voor ondernemers is klein. Alles wat je in de lens wilt stoppen moet klein zijn en moet kunnen werken. Het is heel erg moeilijk om dit waar te kunnen maken.


2. Doorzichtige telefoon. De telefoons worden steeds verder uitgebreid. Voor in de toekomst zou de doorzichtige telefoon wel zo eens op de markt kunnen komen. voor ondernemers zou het een goede investering zijn want de telefoons zijn erg populair. 












vervoer:

voorspellingen
1.De vliegende auto. Hoe mooi zou het zijn als we met onze auto zelf van punt A naar B kunnen vliegen. Maar er zouden veel verkeersregels en misschien extra rijlessen om een vliegende auto te kunnen besturen moeten worden gewijzigd. Het is een moeilijk traject. maar de mens is wel al aan het onderzoeken voor de vliegende auto. 
 

2. Vliegende hoverboard. Er zijn al hoverboard die op de grond worden gebruikt. maar een stapje verder is een vliegende hoverboard. Voor onderzoekers zou het ook moeilijk zijn op dit in zijn werk te krijgen. hoe wil je een bord van de grond laten zweven en dan ook nog te kunnen besturen? Maar zeker in de toekomst zou dit erg populair kunnen worden.
 

fashion:

voorspellingen
1.Metalen kleding. De kans dat mensen voor in de toekomst metalen kleren gaan dragen is misschien klein. maar het zou heel erg uitdagend zijn als het in de mode zou komen. De vraag voor ondernemers is; gaat dit werken? Dat vraag ik me af.
 

2. Ruimte innemende kleren. Met grote voorwerpen je kleding dragen en veel ruimte om je heen nodig hebben. Zou het in de toekomst voor komen dat mensen zulke uitgebreide kleding ook naar hun werk aan kunnen trekken? Bij modeshows word het vaak gebruikt om de kleding er uit te laten springen. In de toekomst kunnen mensen dit naar hun werk sneller kunnen dragen dan metalen kleren. Het is heel breed voor ondernemers om deze kleding stijl op de markt te kunnen brengen. 
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten